27.5.2013

Hellapuu esittäytyy

Olemme saaneet viime viikkoina sekä kierrätyspuotiin että tulevaan aittapuotiimme paaaaaaljon uusia ihania tuotteita. Hellapuun värikkäät, retrohenkiset pussukat ovat ihastuttaneet kierrätyspuodin asiakkaita nyt parin viikon ajan ja ihan lähiaikoina saamme valikoimiin myös upeat kierrätyskankaista tehdyt mekot. Mutta kuka ja mikä oikein on Hellapuu?
Kuka olet?
- 37v sisustustekstiili-alaa opiskeleva pitkän linjan diy-käsityöläinen, Rovaniemeltä syntyisin oleva perheenäiti Milona, joka löysi tiensä Virtain leppoisalle maaseudulle 7v sitten.

Millainen on yrityksesi?
- Tuotemerkkini HELLAPUU® syntyi opintojen yhteydessä 2011 ja ujohkosta siipien kokeilusta lähtikin syntymään jotain suurempaa. Hellapuu on "kolmas lapseni", yöllisestä inspiraatiosta lentoon lähtenyt unelma. Sen saama positiivinen palaute on ollut mykistävää ja on ehdottomasti paras bensa mielikuvituksen ja inspiraatioiden syntymiselle. Tämä on sitä, mitä olen aina halunnut tehdä. Annan sille kaikkeni :)

Mikä tuotteistasi on oma suosikkisi?
- Sipuli-mekko on kiistaton suosikkini. Alkuajatus oli synnyttää vaate, jossa jokaisen kokoisella tytöllä ja naisella on mukava ja miellyttävä olla. Sipuli-mekko on Oodi Muodoille, kunnianosoitus naiseudelle, positiiviselle elämänasenteelle ja ennen kaikkea viihtyisälle pukeutumiselle.

Mikä sinua inspiroi?

- Värit. Rakastan värejä! Nautin valtavasti erilaisista oivaltavista, omituisista, häiritsevistä, oudoista ja kiehtovista väriyhdistelmistä ja niiden kehittämisestä. Myös naivistiset piirrokset ja etenkin itä-eurooppalaiset lastenkirjojen kuvittajat 50-70-luvuilta ovat upeita inspiraation lähteitä.

Salainen haaveesi?
- Uskallankohan sanoa ääneen? Ikioma ompelimohan se tietysti on. Ajatus tuntui ensin vieraalta ja kummalliselta, mutta matkan varrella siitä on tullut oikeastaan päämäärä.
 Omat vahvuuteni löytyvät suunnittelupuolelta ja nopsakan tahdin takia sarjojen tekeminen tuottaa ajoittain aikatauluvaikeuksia. Perheellisellä aika on rajattua joka tapauksessa, mutta aina ehtii vihkoon tekemään muistiinpanoja, piirtämään ideoita ja kuvia ja ...Ideoita tulee siis tiuhaan, nopeammin kuin fyysisesti pystyn itse niitä valmistamaan protoja pitemmälle! Siispä se oma ompelualan ammattilainen taitoineen; jolle voisin viedä ideani ja joka toteuttaa ne mielikuviani lukien...siinä suurin salainen haaveeni :)

Hellapuun blogiin voit käydä tutustumassa täällä: http://hellapuu.blogspot.fi