8.5.2013

Tuunaa purkki pikkulelulla

Keuruulainen on uusi, erilainen kaupunkilehti joka ilmestyy Keuruulla aina parin viikon välein. Keuruulainen jaetaan keskusta-alueella jokaiseen kotiin ja lisäksi sen voi napata mukaansa esim. K-market Järvituulesta tai Megamarketista. Me Tiltaltin yrittäjät teemme yhteistyötä Keuruulaisen kanssa ja kirjoitamme lehteen erilaisia kierrätys- ja tuunausaiheisia vinkkejä. Alla on vinkkimme uusimmasta lehdestä ja seuraava lehti ilmestyy 14.5.2013.

Tuunaa purkki pikkulelulla


Idea: Kierrätetyt säilöntäpurkit saavat nopeasti uutta ilmettä pikkuleluilla, joita varmasti löytyy joka lapsiperheen nurkista näin pääsiäisen jälkeen. Tee lastenhuoneeseen pikkutavaroiden säilytystä varten monta erikokoista ja -väristä purkkia lasten lempihahmoista tai vaikka legoukoista. Valkoinen, karkeilla täytetty purkki on täydellinen lahja pienelle syntymäpäiväsankarille.
Tarvitset: Lasipurkin, pikkulelun, pikaliimaa ja haluamasi väristä spray-maalia.

Teet: Pese sekä pikkulelu että purkin kansi astianpesuaineen kanssa ja kuivaa huolellisesti. Liimaa lelu pikaliimalla kannen keskelle ja anna liiman kuivua 15 minuuttia. Maalaa kansi ja lelu huolellisesti spray-maalilla valmistajan ohjeita noudattaen ja anna maalin kuivua rauhassa. Mikäli maali ei ensimmäisellä kerralla peitä tarpeeksi hyvin, maalaa puolen tunnin päästä toiseen kertaan.

Vinkki: Aikuisempaan makuun sopivan purkin saat kun liimaat kanteen esim. vanhan shakkinappulan ja maalat kannen kokonaan mustaksi. Sähäkämpään sisustukseen sopii hopean- tai kullanväriset purkit.

Keuruulainen 30.4.2013