17.6.2013

Kankaalla päällystetyt mini-ilmoitustaulut

Keuruulainen on uusi, erilainen kaupunkilehti joka ilmestyy Keuruulla aina parin viikon välein. Keuruulainen jaetaan keskusta-alueella jokaiseen kotiin ja lisäksi sen voi napata mukaansa esim. K-market Järvituulesta tai Megamarketista. Me Tiltaltin yrittäjät teemme yhteistyötä Keuruulaisen kanssa ja kirjoitamme lehteen erilaisia kierrätys- ja tuunausaiheisia vinkkejä. Alla on vinkkimme uusimmasta lehdestä ja seuraava lehti ilmestyy 25.6.2013.


Kankaalla päällystetyt mini-ilmoitustaulut

Idea: Työhuoneen piristykseksi sopii hyvin kankaista tehdyt minitaulut, joita voit käyttää myös ilmoitustauluina. Voit käyttää kokonaan uusia kankaita tai kaivella kaapeistasi uusiokäyttöön rikkinäisiä pöytäliinoja, pussilakanoita tai vaatteita. Voit tehdä ilmoitustauluja eri kankaista ja sommitella niistä isomman kokonaisuuden esim. eteisen seinälle.Tarvitset: Pyöreä korkkipannunalunen, kangasta, ripustuslenkki, sakset, kuumaliimaa, kynä.

Teet: Aseta pannunalunen haluamasi kankaan päälle ja piirrä kankaaseen ympyrä, joka on joka reunasta 5 senttiä suurempi kuin pannunalunen. Leikkaa ympyrä irti ja leikkaa sitten kankaan reunoihin säteittäin n. 5 sentin etäisyydelle toisistaan 4 cm pitkiä viiltoja. Taittele kankaan reunat pannunalusen nurjalle puolelle samalla kangasta hieman kiristäen ja liimaa jokainen soiro erikseen kiinni kuumaliimalla. Liimaa viimeisenä taulun nurjalle puolelle ripustuslenkki, josta saat taulun roikkumaan.

Vinkki: Hauskan taskullisen taulun saat, kun leikkaat kangasta lasten farkuista takataskun kohdalta!

Keuruulainen 11.6.2013