1.6.2013

KirpunKolo esittäytyy

Jyväskyläläisen KirpunKolon ihanat kierrätyskankaista tehdyt pöllöt ovat varastaneet monen puodissa poikenneen sydämen! Pöllöaiheiset vaunulelut ovat ihana vauvalahja ja uusimpana tulokkaana valikoimissamme ovat värikkäät tuttinauhat. Niin isot kuin pienetkin tykkäävät halittavista pöllöpehmoista ja tyynyliinoista ja niitä löytyy sekä Tiltaltin kierrätyspuodista että aittapuodista. Mutta kuka on kaikkien näiden pöllöyksien takana?
Kuka olet? 
- Susanna Salonen, 28, mummon avustuksella itseoppinut käsityöläinen Jyväskylästä ja kahden lapsen kotiäiti. Käsitöiden lisäksi olen aina tykännyt käydä kirpputoreilla. Kotia sisustetaan kierrättäen ja vaatteetkin hankitaan pääasiassa kirpputoreilta. Askartelu kuuluu myös arkeen, sillä tyttö rakastaa sitä ja hänen innostus on siirtynyt minuunkin. Minulle perhe ja ystävät ovat tärkeimmät asiat maailmassa.

Millainen on yrityksesi? 
-Yritykseni on kotiompelimo makuuhuoneen puolikkaassa. Ideana on valmistaa iloisia, värikkäitä ja uniikkeja kierrätystuotteita. Materiaalit tulee hankittua kirpputoreilta, mutta lahjoituksiakin tulee etenkin sukulaisilta. Minusta on ihana antaa vanhoille ja elämää nähneille tekstiileille uusi elämä!

Mikä tuotteistasi on oma suosikkisi?
- Kangaskassit ovat oma suosikki tuotteistani. Kasseja ei voi koskaan olla liikaa ja niitä tarvitsee aina.

Mikä sinua inspiroi?
- Inspiraationa minulla toimii omat lapset, käytännöllisyys ja toinen toistaan upeammat kankaat.

Salainen haaveesi? 

- Ei ehkä niin salainen haave, mutta oman talon kun saisi hankittua ja sitä voisi kunnostaa ja entisöidä. Talossa tai pihapiirissä olisi oma pikku putiikki ja pihalla voisi lasten lisäksi juoksennella kanoja ja pikku possu.

KirpunKolon kotisivut löydät täältä: www.kirpunkolo.suomalainenverkkokauppa.fi