5.8.2013

Ei tullut sutta, tuli koiralle kaulus

Keuruulainen on uusi, erilainen kaupunkilehti joka ilmestyy Keuruulla aina parin viikon välein. Keuruulainen jaetaan keskusta-alueella jokaiseen kotiin ja lisäksi sen voi napata mukaansa esim. K-market Järvituulesta tai Megamarketista. Me Tiltaltin yrittäjät teemme yhteistyötä Keuruulaisen kanssa ja kirjoitamme lehteen erilaisia kierrätys- ja tuunausaiheisia vinkkejä. Alla on vinkkimme uusimmasta lehdestä ja seuraava lehti ilmestyy 13.8.2013.

Ei tullut sutta, tuli koiralle kaulus

Idea: Koiran kanssa voi nykyään lähteä niin kaupungille ostoksille kuin juhliinkin. Vanhasta kauluspaidasta saat koirakaverille nopeasti edustavan juhla-asusteen, eikä edes ompelukonetta tarvita! Jos omasta kaapista ei leikkelyyn sopivaa paitaa löydy, kannattaa piipahtaa kirpputorille. Paitaa ostaessa kannattaa jo tutkailla paidan ja kauluksen kokoa, jotta löydät juuri omalle koirallesi sopivan koon.Tarvitset: Mittanauhan, kauluspaidan, sakset.

Teet: Mittaa ensin koiran kaulanympärys mittanauhalla ja varmista, että kauluspaidan kaulus on oikean kokoinen. Leikkaa ensin kaulus irti paidasta noin 2 cm päästä saumasta. Kun kaulusosa on irti, voit leikata ylimääräisen kankaan aivan saumakohdan vierestä pois. Etene hitaasti ja varo leikkaamasta itse kaulukseen reikiä. Leikkaa viimeisenä kauluksen reunasta ylimääräiset langanpätkät pois.

Vinkki: Mikäli olet menossa koirakaverin kanssa oikein hienoihin juhliin, voit asustaa kauluksen vielä kuminauhallisella rusetilla.

Keuruulainen
30.7.2013