17.12.2013

Risako esittäytyy

Risakon nostalgiset pitsikukkarot ja -käsilaukut ovat sulattaneet monen sydämen. Myös kierrätetystä ulkomainosmateriaalista tehdyt erilaiset pussukat sekä LP-levykirjat ovat Risakon käsialaa. Mutta kuka näiden kierrätettyjen ihanuuksien takana oikein on?

Kuka olet?
Olen Heidi Keskitalo, kolmen lapsen äiti Pietarsaaresta.
  
Millainen on yrityksesi?
Yritykseni on yhden naisen yritys, jossa kierrätys ja leikkisyys on kokoajana läsnä. Risako valmistaa oman malliston lisäksi kaikenlaisia ompelutöitä tilauksesta sekä tekee alihankintaompelua muille yrityksille. Työtehtävät ovat siis hyvin monipuolisia ja vaihtuvia.
  
Mikä tuotteistasi on oma suosikkisi?
Voi niitä on monta! Kovalla käytöllä on niin farkkukäsilaukku kuin nahkaolkalaukkukin. Matkoilla mukana on aina travelleri ja iPad kulkee mukana kaikkialle omassa kotelossaan :-)

Mikä sinua inspiroi?
Minua inspiroi lapset, heillä on niin hurjan vilkas mielikuvitus ja kyky nähdä asioita ihan eritavalla. He rakastavat värejä ja kaikkia kivoja asioita. Lapset löytävät myös luonnosta ihan uuden ulottuvuuden, siksi luonto ja kaikki sen kommervenkit ja värit ovat myös minua inspiroivia.
  
Salainen haaveesi?
Jos sen kertoisin, eihän se enää olisi salainen... No ehkä paljastan sen sinulle. Haluaisin auttaa monia eritavoilla huonompiosaisia. Heitä on niin lähellä kuin kaukanakin. Ensimmäinen pienimuotoinen yhteistyö alkoi juuri äskettäin, josta olen hyvin iloinen :-) Yritykseni nimi, Risako, ei pelkästään kysy onko tämä materiaali risa, yhtä hyvin se kysyy myös olenko minä tai sinä risa. Kaikista meistä löytyy se joka on ihan ehjä ja hyvä, vain ulkoiset odotukset olettavat meidän olevan tietynlaisia. Kun löydämme se hyvän ja ehjän, emme ole enää risa.

Risakon kotisivut löydät osoitteesta: www.risako.fi