. . Kurssivalikoima

Tiltaltin kanssa voit järjestää esim. ystävä- tai työporukalla ihanan illan kädentaitojen parissa! Kerätkää kokoon vähintään viiden hengen porukka ja valitkaa listalta haluamanne kurssi, niin katsotaan yhdessä teille sopiva aika. Oman porukan kurssit ovat mukava tapa oppia uutta rennosti, yhdessä ystävien kanssa. Tarvittaessa kursseille voidaan järjestää myös toiveiden mukainen tarjoilu (esim. kahvit, glögi tai lounas).

Kurssin kohdalla mainittu hinta on yhden henkilön osallistumismaksu. Mahdolliset materiaalit tulevat maksettavaksi normaalihinnaston mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


Avainnauhakoru, 1 h
Kaulassa roikkuvat työavaimet tai kulkukortti ovat nykyään osa monen "työasua". Avainnauhan ei tarvitse olla tylsä, vaan se voi olla jopa kaunis kuin koru! Tällä kurssilla tutustutaan solmeilutekniikkaan ja jokainen osallistuja valmistaa itselleen ohjaajan opastuksella kaulanauhan avaimille / kulkukortille ja kaulanauhaan sopivat korvakorut. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssihinta sisältää materiaalit yhteen korusettiin.
Hinta: 15 eur (sis. materiaalit)

Koruaskartelun perusteet, 2,5 h
Tällä kurssilla opetellaan korutöiden perusasiat aivan alusta lähtien. Kurssin aikana käydään läpi perustekniikoita, -materiaaleja ja -työkaluja käytännön harjoitusten kautta. Jokainen osallistuja valmistaa itselleen ohjaajan opastuksella korusetin, joka sisältää rannekorun, kaulakorun ja korvakorut. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssihinta sisältää materiaalit yhteen korusettiin. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 20 eur (sis. materiaalit)


Värikkäät huopapussukat, 1 h
Opettelemme neulahuovuttamisen alkeet ja koristelemme kukin oman, värikkään huopapussukan. Pussukat ovat vetoketjullisia ja sopivat hyvin esim. kukkaroksi tai silmälaseille. Valittavana on kaksi eri kokoista pussukkaa. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssihinta sisältää materiaalit yhteen pussukkaan. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 15 eur (sis. materiaalit)

Neulahuovutettu pöllömaskotti, 1,5 h
Tällä kurssilla jokainen osallistuja valmistaa itselleen söpön pöllömaskotin, joka sopii esim. laukkuun tai reppuun koristeeksi. Pöllömaskotit tehdään styrox-pohjan päälle ja samalla opettelemme neulahuovutuksen alkeita. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssihinta sisältää materiaalit yhteen pöllöön. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 17 eur (sis. materiaalit)

Korusetti (kaulakoru ja korvakorut), 1 h
Persoonalliset, itsetehdyt korut viimeistelevät tyylin niin arkena kuin juhlana. Tällä kurssilla tutustutaan koruaskartelun perustyökaluihin ja esim. koruvaijerin työstämiseen. Samalla jokainen osallistuja valmistaa ohjaajan opastuksella itselleen upean kaulakorun ja siihen sopivat korvakorut. Valittavana on muutamia eri värivaihtoehtoja. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssihinta sisältää materiaalit yhteen korusettiin.
Hinta: 15 eur (sis. materiaalit)


Muistikirjat kierresidonnalla, 2 h
Tällä kurssilla valmistetaan persoonallisia muistikirjoja ja vihkoja kierresidonnalla. Kannet voivat olla kierrätysmateriaalia (esim. keksipaketit, makeispakkaukset, vanhat valokuvat tai aikakauslehtien sivut) ja teemme pääasiassa standardikokoja, kuten A6 ja A5. Kirjat viimeistellään näyttävällä ja kestävällä metallikierresidonnalla. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 15 eur + materiaalit

Skräpätty taulu, 1,5 h
Tällä kurssilla valmistetaan seinälle laitettava taulu, jonka pääosassa on kunkin tekijän oma valokuva tai esim. kortti. Taulun koko on n. 20 x 30 cm ja se toteutetaan skräppäystekniikalla erilaisia materiaaleja käyttäen. Kurssille tulee ottaa mukaan joku itsellesi tärkeä kuva tai siitä kopio. Kurssi soveltuu kaikille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssihinta sisältää materiaalit yhteen muistotauluun. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 15 eur (sis. materiaalit)

Klipsikukkarot ja -pussukat, 2,5 h
Tällä kurssilla opetellaan tekemään hauskoja kukkaroita ja -pussukoita itse kukkarokehyksiä käyttäen. Parhaat pussukat syntyvät tukevasta puuvillasta ja materiaaleina voi käyttää myös erilaisia kierrätyskankaita. Kurssilta on mahdollisuus klipsikehyksiä neljää eri kokoa ja jokainen kurssilainen tuo itse kankaat. Oma ompelukone kannattaa ottaa kurssille mukaan mikäli mahdollista. Kurssi soveltuu kaikille, mutta perusompelutaidot on hyvä olla hallussa.
Hinta: 20 eur + materiaalit

Heijastavat huopakoristeet, 1,5 h
Pimeiden iltojen turvaksi teemme heijastavia koristeita, joita voi käyttää vaatteissa, laukuissa, jne. Päämateriaalina käytämme huopaa ja teemme sekä roikkuvia että hakaneulakiinnitteisiä koristeita. Kurssi soveltuu kaikille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 12 eur + materiaalit

Keppihevonen villasukasta, 2 h
Tämän kurssin päätähtenä ovat ihanat, vanhanaikaiset keppihevoset! Kurssilla voi tehdä persoonallisen keppihevosen esim. kummilapselle lahjaksi. Osallistujien tulee ottaa mukaansa mieluinen villasukka (kierrätetty tai uusi), josta unelmien hevosta lähdetään rakentamaan. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Kurssihinta sisältää materiaalit yhteen keppihevoseen. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 20 eur (sis. materiaalit)


Kortteja Big Shot laitteella, 2 h
Käsintehdyt kortit huomataan aina ja BigShot –laitteella korttien tekeminen on entistäkin nopeampaa ja hauskempaa. Kurssilla tutustumme BigShotiin käytännön harjoitusten kautta ja testaamme mm. leikkausteriä ja kohokuviointitaskuja. Voimme tehdä sekalaisia kortteja tai toiveen mukaan esim. hääkutsuja tai joulukortteja. Kurssimaksu sisältää materiaalit viiteen korttiin, lisäkortit materiaalihinnaston mukaan.
Hinta: 17 eur (sis. materiaalit)


Kivaa kutistemuovista, 2 h
Tällä kurssilla tutustutaan kutistemuoviin ja sen käyttämiseen. Kutistemuovi on hauska ja monikäyttöinen materiaali, josta voi tehdä persoonallisia avaimenperiä, koruja ja vaikka nappeja omia käsitöitä varten. Kurssin aikana tutustutaan kutistemuovin ominaisuuksiin ja työstämiseen esim. leimaten. Kurssi soveltuu kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 15 eur + materiaalit

Mehiläisvahakynttilät, 1 h
Tällä kurssilla teemme käsin upeita, hunajalle tuoksuvia kynttilöitä aidosta mehiläisvahasta. Opettelemme rullaamaan sekä pöytäkynttilöitä että pitkiä kynttilöitä ja koristelemme ne mehiläisvahakuvioilla. Kurssi soveltuu kaikille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Tämä kurssi on mahdollista toteuttaa myös lapsille.
Hinta: 10 eur + materiaalit


Lisätiedot ja tilaukset
Puhelimitse numeron 044 911 0188 tai sähköpostilla askartelupaja@tiltaltti.fi